AMSTERDAM – Voor wie genoeg heeft van al die losse componenten onder de tv, komt Mitsubishi Electric met de LCD-22BLR500. Bij deze tv zijn zo’n beetje alle benodigde onderdelen ingebouwd.

Wil men zijn losse blu-rayspeler, harddiskrecorder, mediaspeler en tv met een gerust hart bij het elektronisch afval kunnen zetten, dan is het wel handig om een krappe woonkamer te hebben. Met zijn 22 inch is Misubishi’s nieuwe all-in-one televisie immers niet de grootste.

Ondanks deze bescheiden schermgrootte heeft het apparaat wel zo’n beetje alles wat een tv-fanaat zich maar kan wensen, en dat zonder extra video- of stroomkabels aan te hoeven sluiten. Zo zit er een blu-rayrecorder in de voet van de televisie, maar is er ook een 500GB harddisk aan boord.

Ook heeft de tv een ingebouwde SD-kaartlezer en een usb-aansluiting, zodat men externe opslagapparaten met video’s en muziek kan aansluiten. Alleen een ingebouwde spelcomputer ontbreekt. De 22-inch alleskunner lijkt alleen uit te komen in Japan, waar hij eind juli te koop zal zijn voor zo’n 865 euro.