AMSTERDAM – MSI brengt in juli een nieuwe all-in-one pc van 24 inch naar Nederland. De MSI Wind Top AE2410 beschikt onder meer over een nieuwe Intel Core i5-processor en een ingebouwde blu-rayspeler.

De AE2410 is een all-in-one computer met 24-inch touchscreen. Het scherm geeft beelden - net als zijn 24-inch voorgangers – weer in full-HD. Met de ingebouwde blu-rayspeler kan men er ook HD-films op afspelen.

Het apparaat draait op een Intel Core i5-processor, bijgestaan door 4GB werkgeheugen en een GeForce GTX 540M-videokaart. Voor opslag is een harddisk van 1TB ingebouwd. Verder is de nieuwe all-in-one uitgerust met twee usb 3.0-poorten en MSI’s vernieuwde Wind Touch 4-software, die voor een verbeterde aanraakgevoelige interface moet zorgen.

Verder is de AE2410 uiteraard uitgerust met wifi en bluetooth, een hdmi-ingang waarop bijvoorbeeld spelcomputers zijn aan te sluiten en een ingebouwde webcam. De all-in-one wordt geleverd met Windows 7 en een draadloze toetsenbord en muis. MSI brengt de 24-inch Wind Top in juli op de markt voor een adviesprijs van 1199 euro.