Altec Lansing lanceert nieuw iPod-dock

AMSTERDAM – Altec Lansing introduceert de Octiv 650, een dock voor iPhone en iPod. Het apparaat bevat een 2.1-speakersysteem en een video-uitgang om beelden van Apple’s handhelds op de tv te bekijken.

Het slanke dock biedt plaats aan twee speakers en een subwoofer, die volgens Altec Lansing een krachtig en helder geluid leveren. Dankzij de tv-aansluiting (zowel via component als composiet) zijn video’s op de iPod en iPhone op een groter beeldscherm af te spelen.

Specifiek voor dit dock heeft Altec Lansing een speciale app gemaakt. Met deze gratis ‘Music Mood’-app kunnen gebruikers hun geluidsvoorkeuren instellen via een 7-bands grafische equalizer of door een voorgeprogrammeerde instelling te kiezen. Bovendien kan de app verschillende geluiden en video’s weergegeven, die volgens de fabrikant rustgevend werken, zoals geluid en beeld van een knetterend haardvuur of een golvende oceaan.

De Altec Lansing Octiv 650 zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren: zwart en zilver. De zwarte variant is inmiddels verkrijgbaar, maar wie de zilveren uitvoering wil, zal nog een klein maandje moeten wachten. Voor beide versies geldt een adviesprijs van 180 euro.

 

Tip de redactie