Nederlandse app meet seksprestaties

AMSTERDAM – Het Nederlandse bedrijf Paruchute heeft een iPhone-applicatie gelanceerd die de bedprestaties van gebruikers bijhoudt door metingen uit te voeren tijdens de seks.

De applicatie SexTrack is sinds deze week te downloaden.

Het bedrijf hoopt mensen een beter inzicht te geven in hun seksleven en bedprestaties. Ook moet het taboe om seksgerelateerde informatie via sociale media te delen, worden doorbroken.

Sekskwaliteit

Door de iPhone tijdens de seks op het bed, of een andere zachte ondergrond, te leggen, wordt de kwaliteit van de seks gemeten. Na afloop wordt een totaalscore opgesteld. Volgens Parachute is sneller en meer niet altijd beter, dus wordt gebruikers de mogelijkheid geboden zelf belangrijke elementen in te voeren.

In detail meet de app de tijdsduur, het aantal stoten, de snelheid en de intensiteit van de seks. Na afloop wordt door middel van een aantal grafieken duidelijk hoe ‘goed’ de seks was.

Resultaten

Deze resultaten kunnen, desgewenst anoniem, via sociale media gedeeld worden en eventueel vergeleken worden met de prestaties van vrienden. Ook is het mogelijk dagelijkse en maandelijkse ranglijsten te bekijken.

In 2009 werd een soortgelijk initiatief al gelanceerd. De applicatie Passion meet de bedprestaties aan de hand van de duur van de vrijpartij, geluiden en bewegingen.

Lees meer over:
Tip de redactie