Computerfabrikant MSI lanceert een 22-inch all-in-one computer die is uitgerust met een nieuwe processor van Intel en een full-HD touchscreen.

De nieuwe all-in-one volgt MSI’s eerdere 22-inch Wind Tops op. De vernieuwingen zijn vooral onder de motorkap te vinden: de alles-in-één-computer is gebaseerd op Intels nieuwe Sandy Bridge-platform en beschikt over een mobiele Intel Core i3-processor en een Intel HD2000-videochip.

In combinatie met MSI’s nieuwe THX TruStudio Pro-technologie, die volgens de fabrikant surroundgeluid levert over twee luidsprekers, moet dit legertje chips voor een overtuigende multimedia-ervaring zorgen. Het 22-inch touchscreen is full-HD en via hdmi kan het beeld ook worden uitgestuurd naar een grote tv of projector.

De nieuwe Wind Top beschikt verder over een harddisk van 1TB, 4GB werkgeheugen en twee usb 3.0-aansluitingen. Een dvd-brander, webcam en wifi-module zijn eveneens ingebouwd. De aanraakgevoelige computer wordt geleverd met toetsenbord en muis, en draait op Windows 7 Home Premium. MSI brengt de AE2210 begin mei op de markt voor een adviesprijs van 799 euro.