Logitech biedt onder de naam Fantasy Collection een assortiment computeraccessoires aan voor moederdag. De Fantasy Collection is een kleurrijke collectie van pc- en laptopaccessoires, ontworpen voor vrouwen die hun werkplek graag persoonlijk maken.

De muizen, webcams, speakers en lapdesks van Logitech zijn in verschillende kleuren en uiteenlopende patronen verkrijgbaar. Voor moeders die regelmatig skypen of chatten met hun kinderen is er de Logitech hd-webcam C270 om de computer of laptop te verfraaien. De webcam is er in de kleuren zwart/wit, grijs, roze en blauw.

De Logitech M305 muizen werken draadloos met elke pc of laptop. De muis is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en drie uiteenlopende patronen en kan daardoor eenvoudig worden afgestemd op ieder interieur. De muis kost 30 euro.

Een moeder die haar laptop of pc graag gebruikt om naar muziek te luisteren, wordt verrast met de Logitech LS11 speakers in roze, blauw-grijs of met zwart/wit patroon. De speakers zijn geschikt voor laptops en pc’s en verkrijgbaar voor 20 euro.

Met de Logitech Cooling Pad N100 zitten moeders makkelijk op de bank met hun laptop op schoot. De lapdesk zorgt ervoor dat de laptop goed op de schoot ligt en houdt bovendien de benen koel met de ingebouwde ventilator. De lapdesk is er in het roze en grijs voor een prijs van 30 euro.