FAVI Entertainment heeft dinsdag een nieuwe mini-projector gelanceerd. Het is de bedoeling dat de RioHD-LED-2 Mini Projector in balans is met zijn prijs en zijn prestaties. Deze mini-projector richt zich niet alleen op de zakelijke markt, maar ook op het onderwijs, op gamers en op liefhebbers van thuisbioscopen.

De RioHD-LED-2 Mini Projector ondersteunt de resoluties 800 bij 600 pixels, 720p 1080i en 1080p met een contrastratio van 1000:1. Deze mini-projector weegt nog geen 1,24 kilogram. De geïntegreerde speakers zijn misschien het enige nadeel van deze projector. Ze zijn simpelweg niet al te best.

Dankzij de led-2 technologie gaat de lamp van de RioHD-LED-2 Mini Projector 20.000 uur mee, dat is het equivalent van 14 jaar als de projector gemiddeld vier uur per dag aanstaat. Bovendien is de lamp vijf keer helderder dan lampen in standaard led-projectors.

De RioHD-LED-2 Mini Projector kost omgerekend ongeveer 138 euro. En daarmee is deze mini-projector zeker in balans met zijn prestaties.