Psyko Audio Labs heeft donderdag een tweetal nieuwe headsets gelanceerd in zijn PsykoWave-lijn. Zowel de Psyko Carbon als ook de Psyko Krypton zijn speciaal ontworpen om de game-ervaring te intensiveren.

Beide koptelefoons maken gebruik van de PsykoWave geluidstechnologie. Deze technologie laat de gebruiker horen waar een geluid precies vandaan komt, zodat hij direct weet waar zich iets bevindt in de game.

De headsets zijn voorzien van 5 speakers die strategisch in de oorschelp zijn geplaatst. Tevens heeft elke oorschelp een subwoofer. Psyko Audio belooft hiermee een waar 5.1 surround sound. Een afneembare microfoon maakt het mogelijk om te communiceren met anderen wanneer de gebruiker dat wenst.

De koptelefoons zijn in grote mate gelijk. Alleen de Carbon maakt gebruikt van iets betere materialen en heeft een paar extra functies, zoals meer bas, een gevlochten kabel en vergulde connectoren.

Beide game-headsets van Psyko Audio zijn nu verkrijgbaar. De Psyko Carbon kost omgerekend om en nabij de 138 euro. De Psyko Krypton kost omgerekend zo'n 103 euro.