Fujifilm heeft een nieuwe digitale camera aangekondigd. De FinePix Z900EXR is de opvolger van de Z800EXR. Deze digitale camera combineert zowel stijl als prestatie.

De FinePix Z900EXR heeft een lcd-touchscreen van 3,5 inch met een verbeterde gebruikersinterface ten opzichte van zijn voorganger. Deze digitale camera heeft de keuze uit bijvoorbeeld een supersnelle schietmodus of de mogelijkheid om hoogwaardige video's op te nemen.

De FinePix Z900EXR is voorzien van een 16-megapixel EXR-CMOS sensor en een 5x breedbeeld zoomlens. De digitale camera is in staat om 3 frames per seconde te schieten met een 16-megapixel resolutie.

De digitale camera is klein genoeg om in een broekzak overal mee naartoe te nemen. Wanneer de FinePix Z900EXR van Fujifilm verkrijgbaar zal zijn of wat deze digitale camera gaat kosten is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de digitale camera verkrijgbaar zal zijn in het zwart, rood, roze en blauw. Alle modellen zullen in hoogglans verschijnen, wat deze digitale camera extra gevoelig maakt voor vingerafdrukken.