De keukenweegschaal is niet direct het meest prominente instrument in het culinairste kamertje van het huis. Wordt hij niet gebruikt, dan verhuist de weegschaal doorgaans naar een van de keukenkastjes. Frieling probeert de voedselweger een vaste plek op het aanrecht te bezorgen door er een iPod-dock bij in te bouwen.

Het resultaat is de Joy, een keukenweegschaal die eigenlijk te fraai is om weg te stoppen in een keukenkastje. In plaats van een saai weegplatform, heeft de Joy een doorzichtige plaat van veiligheidsglas.

Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze culinaire weegschaal over een ingebouwd iPod-dock. Onder het doorschijnende glas van de weegschaal kan men een stevige speaker zien zitten, die voor voldoende power moet zorgen om de bereiding van gerechten te voorzien van een keukenvullende, muzikale omlijsting.

Het dock is compatibel met allerhande iPod-modellen en kan ook iPhones herbergen. Met zijn speaker en dock is de Joy wel wat fors uitgevallen, dus een flinke keuken is een pre. De nieuwe keukenweegschaal kost ongeveer 70 euro.