Kaspersky Lab brengt een speciale Ferrari-editie van Kaspersky Internet Security uit, in samenwerking met Scuderia Ferrari. De officiële lancering van het product vond plaats bij de start van het Formule 1-raceseizoen in Melbourne.

Deze beveiligingsoplossing is ontwikkeld voor Ferrari-fans en andere gebruikers die van snelle en bijzondere oplossingen houden. Kortom, Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition is voor mensen die zowel achter het stuur als achter hun pc buitengewone resultaten verwachten.

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition is voorzien van alle functionaliteit van Kaspersky Internet Security 2011. Na installatie op de pc zorgt Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition er voor dat gebruikers kunnen werken in een schone, veilige omgeving, zonder digitale dreigingen en ongewenste informatie.

Bovendien doet de oplossing zijn werk zonder de activiteiten van gebruikers te beperken. Ook hoeven gebruikers geen kostbare tijd en middelen te steken in het op peil houden van de prestaties van het product.

De oplossing is zorgvuldig ontwikkeld om een optimale set uitgebalanceerde technologieën te bieden die voortdurend worden bijgewerkt. Dankzij de nauwkeurig afgestelde technologie onder de motorkap biedt Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition eersteklas beveiliging en gebruiksgemak, met minimale systeembelasting.

De Special Ferrari Edition heeft een opvallende gebruikersinterface die wordt gedomineerd door een combinatie van groen en rood, symbolisch voor de kleuren van de twee merken. Exclusief aan de Ferrari-editie is dat de Windows desktop gadget voortborduurt op het high-performance motorthema.

Fans van spellen en het Ferrari-merk zullen ook blij zijn met de kans om hun rijkunsten te kunnen demonstreren. De Ferrari Virtual Academy videosimulator wordt namelijk standaard meegeleverd op de installatieschijf van het product. Met deze racesimulator kan iedereen genieten van alle spanning en dramatiek die de Formule 1-wereld te bieden heeft.

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition is vanaf 12 mei in Europa verkrijgbaar en heeft een adviesprijs vanaf 60 euro.