Sitecom heeft woensdag de nieuwe WL-405 Wireless Internet Security Camera 150N geïntroduceerd. Deze beveiligingscamera is ideaal voor het draadloos bewaken van diverse ruimtes thuis (bijvoorbeeld de babykamer) of op kantoor (receptie of magazijn).

Door de Internet Camera draadloos op een netwerk aan te sluiten, kan de gebruiker vanaf elke desktop, pc of laptop via het internet of intranet de live beelden bekijken die worden opgenomen. De WL-405 biedt draadloze snelheden tot 150 Mbps en vanwege het grote draadloze bereik hoeft de Internet Camera niet in de buurt van de router te worden geplaatst, wat optimale flexibiliteit biedt.

De WL-405 Wireless Internet Security Camera is uitgerust met een bewegingsdetector: als een beweging of activiteit wordt gedetecteerd, stuurt de camera automatisch een melding via email. De mail kan geopend worden vanaf een computer of als de gebruiker zich buitenhuis bevindt via een Smartphone. De camera kan ook inzoomen zodat de details van naderbij bekeken kunnen worden. De camera ondersteunt de mpeg4- en mjpeg-standaard.

Net als Sitecom routers is de WL-405 uitgerust met de OPS (One Push Set-up) technologie waardoor de gebruiker door middel van een druk op de knop een beveiligde draadloze verbinding kan creëren.

De WL-405 Wireless Internet Security Camera 150N van Sitecom is vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 90 euro. Deze beveiligingscamera is voorzien van de uitgebreide Sitecom-garantie van 10 jaar.