Sony breidt in maart zijn all-in-one-aanbod uit met de nieuwe Vaio L-serie: een lijn alles-in-één-computers met een nieuw design, die een stukje krachtiger zijn dan hun voorgangers.

Bij de nieuwe Vaio L zijn alle pc-onderdelen ondergebracht in een relatief slanke schermbehuizing dat tevens plaats biedt aan een 24-inch multi-touch beeldpaneel. Achter dit full-HD scherm is onder meer een nieuwe Intel Core i7-processor te vinden of, bij goedkopere versies, een Core i5. Ook de ingebouwde laptopvideokaart – een GeForce GT 540M – is niet de minste in de wereld van alles-in-één-computers.

Het apparaat biedt met zijn harddisk van 1TB voor de meeste gebruikers meer dan genoeg opslagruimte, terwijl filmfans zich mogen verheugen op een ingebouwde blu-raydrive. De nieuwe Vaio L draait op Windows 7 Home Premium en heeft uiteraard wifi ingebouwd. Ook is het nieuwe model uitgerust met usb 3.0-aansluitingen en is er een HD-webcam aan boord.

De nieuwe serie all-in-ones komt eind maart op de markt en worden geleverd met een draadloos toetsenbord en muis. Prijzen zijn nog niet bekend.