Packard Bell heeft dinsdag een nieuwe monitor geïntroduceerd. De Packard Bell Maestro White 240 LED monitor is een nieuwe witte versie van de Packard Bell Maestro White LED-serie. De monitor is slechts 16,5 millimeter dik en hij is voorzien van een L-vormige voet.

De 24-inch Packard Bell Maestro White 240 LED is een 16:9 breedbeeldscherm en ideaal om te gebruiken als pc-monitor. Ook kan de Maestro hd-videocontent weergeven van hd-apparaten, dankzij zijn dvi-poort.

De Full HD 1920 bij 1080 resolutie geeft zeer gedetailleerde beelden voor films, video’s en games. Hij heeft een dynamisch contrast tot 12.000.000:1, vloeiende beelden, een snelle 2 ms grijs naar grijs responstijd, vga en dvi met HDCP-connectiviteit.

Het kwikvrij led-paneel is milieuvriendelijk en verbruikt tot 68 procent minder stroom dan gelijkwaardige lcd's, waardoor milieuvervuiling en energiekosten worden gereduceerd. De monitor voldoet aan de strikte Energy Star 5.0 besparingsnormen.

De ultraplatte witte Packard Bell Maestro White 240 LED zal in maart 2011 beschikbaar zijn in Europese winkels. De beschikbaarheid en prijzen schommelen van land tot land.