Muur- en plafondbeugelfabrikant Vogel’s heeft een compleet nieuw pakket gelanceerd waarmee de iPad en andere tablets veilig overal in huis en in de auto kunnen worden neergezet en opgehangen.

De RingO, zoals Vogel’s’ oplossing heet, is een mooie variatie op de plafond- en muurbeugels voor projectors en televisies. Het systeem voorziet in diverse beugels en standaards voor in de slaap- en woonkamer, keuken, het kantoor en de auto.

Aan de basis van de nieuwe collectie tabletaccessoires staat een hoes die de achterkant van de iPad bedekt, de iPad Holder. In het midden van deze tablethouder zit een ringvormig gat, waarmee de mobiele handcomputer eenvoudig aan de verschillende ophangbeugels en standaards te bevestigen is.

Zo is de iPad in een oogwenk aan de muur te hangen met de Wall Mount, in een instelbare hoek neer te zetten met de Flip Stand, op tafel te zetten met de Table Stand en aan een autostoel te bevestigen met de Car Mount. Deze onderdelen zijn los te koop voor minimaal 70 dollar, terwijl men voor 120 dollar een pakket heeft waar alle onderdelen in zitten.

Van de lente volgt er tevens een Flex Mount, een draai- en inklapbare arm waaraan de tablet is op te hangen. Voor wie te lui is om te boren, komt in de zomer ook de Adhesive Mount op de markt, die zich simpelweg aan de muur laat plakken.