Wortell is afgelopen week benoemd tot Microsoft Cloud Accelerate Partner volgens een exclusief programma van Microsoft, ontwikkeld om de meest ervaren partners met bepaalde competenties herkenbaar te maken in de markt én te belonen voor hun inzet.

Eerder had Wortell de status 'Microsoft Online Services Accelerate Partner' in haar bezit en is Wortell door Microsoft verkozen tot beste 'Microsoft Online Services Partner' wereldwijd. Cloud Accelerate is het vervolg hierop.

Wortell heeft bewezen veel ervaring te hebben in het implementeren van Cloud-oplossingen bij haar klanten en is tevens zeer positief door hen beoordeeld over de uitgevoerde implementaties. Met behulp van de status ‘Microsoft Cloud Accelerate Partner’ is het voor klanten mogelijk om inzichtelijk te krijgen welke partners van Microsoft experts zijn en over bepaalde competenties beschikken.

Daarnaast houdt deze erkenning in dat Wortell altijd beschikt over de nieuwste technologieën om Cloud computing mogelijk te maken en meegaat in de laatste ontwikkelingen op dat vlak. Microsoft ondersteunt waar nodig bij de complexe cloud implementaties.