Altec Lansing heeft dinsdag introduceert de VS2720 geïntroduceerd, een compacte stereo speaker-set voor computers en muziekspelers. De 2.0 set biedt goed gebalanceerd geluid en heeft een modern design.

De VS2720 biedt, ondanks zijn compacte behuizing, een krachtig, gebalanceerd geluid. De twee 3-inch full range drivers zijn gecombineerd met twee 3-inch passieve speakers om het gehele geluidsspectrum weer te geven, inclusief een indrukwekkende bas. Hierdoor zijn zowel lage als hoge tonen goed hoorbaar, zelfs bij muziek met een hoge bit-rate, high-resolution games en hd-films.

De set beschikt over controleknoppen voor volume, power en toon en heeft een aux-in voor snelle aansluiting van een draagbare dvd-, mp3- of cd-speler. Altec Lansing maakt bij al zijn producten gebruik van de AudioAlignment-technologie. Deze zorgt ervoor dat alle onderdelen, zoals de speakers, elektronica en behuizing, op elkaar zijn afgestemd om het beste, meest natuurlijke geluid te realiseren. Hierdoor is zelfs bij vol volume geen vervorming.

De bescherming tegen magnetische velden zorgt ervoor dat de set vlakbij monitoren kan staan zonder dat er interferentie optreedt. De Altec Lansing VS2720 is vanaf december verkrijgbaar bij onder andere MediaMarkt/Saturn en heeft een adviesprijs van 40 euro