De ‘PB’-stijl straalt van de gloednieuwe Packard Bell Viseo 191 LED af. De monitor beschikt over de perfecte balans tussen functionaliteit, betaalbaarheid en ontwerp dat zich onderscheidt door de ultraslanke lijn.

De ultraslanke monitor (slechts 18 millimeter dun) beschikt over een 16:9-breedbeeldformaat en wordt geleverd met een geavanceerde dynamische contrastverhouding van 12 miljoen:1 voor een scherp beeld. De snelle responstijd van 5ms biedt een vloeiende kijkervaring.

Packard Bell Viseo 191 LED is ideaal voor gamen, films kijken en genieten van de allerbeste multimedia. Naast de reguliere vga-aansluiting, bevat de monitor een volledig digitale dvi-connectiviteit dankzij de dvi-aansluiting met hdcp-ondersteuning voor dvd-spelers en andere externe apparatuur.

De Packard Bell Viseo 191 LED-monitor is milieuvriendelijk. Packard Bell-monitoren zijn kwikvrij en voldoen aan de ENERGY STAR 5.0-norm. Ze gebruiken minder energie (tot 68 procent minder) en zijn dus minder schadelijk voor het milieu, terwijl jij geld bespaart. De Packard Bell Viseo 191 LED zal eind januari in Nederlandse winkels beschikbaar zijn voor 100 euro.