Om in te spelen op het groeiende gebruik van high-speed internet (met snelheden boven de 60 Mbps) heeft Sitecom haar high-end routers voorzien van de unieke WAN-LAN technologie die internetsnelheden ondersteunt tot maar liefst 400 of 500 Mbps.

Internet heeft veel nieuwe mogelijkheden gebracht en tegenwoordig worden draadloze netwerken niet alleen gebruikt voor het surfen op het internet of het versturen van e-mails. Veel gebruikers bekijken hun favoriete video’s via YouTube, spelen online games en bellen met vrienden en familieleden over de hele wereld via bijvoorbeeld Skype.

Als gevolg bieden steeds meer internetproviders high-speed internet aan met snelheden boven de 60 Mbps. Om in te spelen op het groeiende gebruik van high-speed internet heeft Sitecom haar high-end routers uitgerust met de WAN-LAN technologie waardoor deze oplossingen internetsnelheden boven de 60 Mbps ondersteunen.

De WL-350 Wireless Media Router 300N en de WL-309 Gaming Router 2nd Generation ondersteunen internetverbindingen tot 400 Mbps en de Pure E-motion | X-series WL-351 Wireless Gigabit Router 300N ondersteunt zelfs internetsnelheden tot maar liefst 500 Mbps.

De WL-350 Wireless Media Router 300N, de WL-309 Gaming Router 2nd Generation en de WL-351 Wireless Gigabit Router 300N zijn nu verkrijgbaar en net als alle Sitecom oplossingen voorzien van 10 jaar garantie.