Wie op zoek is naar leuke cadeaus voor de feestdagen, vindt bij Transcend een assortiment aan digitale fotolijsten in verschillende stijlen, kleuren en maten. De digitale fotolijsten hebben heldere, haarscherpe schermen, een gebruiksvriendelijke interface en een brede ondersteuning voor populaire geheugenkaarten.

Transcend’s PF830 Digitale Fotolijst gebruikt een extra helder 8-inch digitaal lcd-paneel, met een resolutie van 800 bij 600 pixels en een 4:3 beeldverhouding, waarmee foto’s met minimale vervorming worden weergegeven en een zeer goede beeldkwaliteit met levensechte glans wordt geleverd.

Met een gladde, geronde vorm, een glanzende afwerking en een subtiel geëtst zeshoekig patroon, is de PF830 een perfecte match voor elk interieur of persoonlijk stijl. Bovendien is de PF830 Fotolijst uitgerust met 2GB aan intern geheugen, waardoor gebruikers tot 9000 digitale foto’s kunnen opslaan en laten zien, zonder een geheugenkaart te hoeven gebruiken.

Terwijl de PF730 de standaard 4:3 beeldverhouding voor foto’s aanneemt, die wordt gebruikt door de meeste digitale camera’s, wordt de PF700 geleverd met een video-vriendelijk 16:9-breedbeeldformaat scherm dat een vleugje stijl toevoegt.

Elke Transcend Digitale Fotolijst is verkrijgbaar in klassiek zwart of zuiver wit, die beide prima met vrijwel elke interieur kleur en stijl passen en wordt geleverd met handige functies, zoals Transcend’s Automatic Orientation Sensor (AOS), een maandelijkse kalender, een alarm en een aantrekkelijke klok op het scherm.