Transcend heeft heeft maandag aangekondigd 64GB modellen aan haar Ultra Speed–serie usb-sticks toe te voegen. Met een opslagcapaciteit van 64GB kunnen gebruikers meer dan 16.000 foto’s of liedjes van hoge kwaliteit opslaan.

Het is ook mogelijk om 640 minuten aan Full HD video of een ogenschijnlijk onbegrensde hoeveelheid documenten op dit klein opslagapparaat, ter grootte van een duim, op te slaan.

Ten volle profiterend van de dual-channel technologie, leveren Transcend’s Ultra Speed-serie usb-sticks leessnelheden tot 32MB/s en schrijfsnelheden tot 18MB/s. Deze prestaties verkorten de overdracht tijd drastisch, waardoor ze ideaal zijn voor de overdracht van grote hoeveelheden gegevens, zoals muziek, digitale foto’s en zelfs Full HD video’s.

Daarnaast wordt de JetFlash 620 ook nog geleverd met Transcend’s exclusieve JetFlash SecureDrive software. Deze software helpt gebruikers met het beschermen van vertrouwelijke gegevens, door het creëren van een met wachtwoord beschermd gebied op hun JetFlash, zodat hun gevoelige informatie nooit in de handen van hackers, identiteitsdieven, nieuwsgierige collega’s of familieleden valt.

Zowel de slanke, zwarte JetFlash 600 en de glanzend witte JetFlash 620 worden nu aangeboden in de capaciteiten 4GB, 8GB, 16GB, 32GB en 64GB. Gebruikers kunnen Transcend’s gratis JetFlash Elite data management functie op hun JetFlash downloaden en installeren om de mobiele productiviteit te verhogen.