Indamixx is geen bekende naam, maar dit bedrijf staat nu kennelijk op het punt om een eigen tablet te gaan produceren. Het heeft namelijk onlangs foto's van het prototype van de eigen Indamixx 2 slate getoond.

De Indamixx 2 slate is uitgerust met een Intel single-core 1.66GHz Atom N450 processor, hoewel het nog steeds niet ondenkbaar is dat deze tabletcomputer uiteindelijk toch een dual-core processor onder zijn kap zal krijgen.

Andere hardware opties voor deze tablet zijn een ramgeheugen van 2GB, een drietal usb-poorten, een vga-uitgang, een ethernetpoort en een 3,5 millimeter hoofdtelefooningang. Het besturingssysteem van de Indamixx 2 slate is ditmaal niet het standaard Android, maar juist de Tansmission 5.0, een MeeGo-achtig besturingssysteem. Hiermee hoopt Indamixx muziekliefhebbers en muziekprofessionals voor zich te winnen.

Wanneer deze tabletcomputer daadwerkelijk op de markt verschijnt is niet bekend. Vooralsnog wordt eerst de beta-versie getest. De Indamixx 2 slate van Indamixx gaat in ieder geval zo'n 718 euro kosten.