Inge de Bruijn heeft woensdag de eerste curved laptop van Samsung in ontvangst genomen tijdens de lancering van de Samsung SF-notebooks en NF-netbooks. 'Dit notebook is mij op het lijf geschreven,' zei Inge de Bruijn 'Met dit notebook laat Samsung zien dat beauty en brains perfect samengaan.'

Wie altijd stijlvol voor de dag wil komen, kiest voor een slank SF-notebook of NF-netbook van Samsung. Deze revolutionaire apparaten combineren sensueel design met de nieuwste technologie. Op deze eyecatchers kan er niet alleen supersnel gewerkt worden, maar ook van de mooiste hd-films genoten worden.

Met de Fast Start kan er in drie seconden gewerkt worden op de notebook of netbook, zodra ze opengeklapt worden. Zij hebben kennelijk een extra lange batterijduur tot maar liefst 11 uur. De SF-notebooks zijn ivoorkleurig. Het netbook NF310 komt uit in de kleur titanium zilver. De notebooks en netbooks zijn per direct verkrijgbaar.

De Samsung notebook SF310 met een HD-beeldscherm van 13,3 inch heeft een adviesverkoopprijs van 900 euro. De Samsung notebook SF510 met een HD-beeldscherm van 15,6 inch heeft een adviesverkoopprijs van 900 euro. De Samsung netbook NF210 met een beeldscherm van 10,1 inch heeft een adviesverkoopprijs van 350 euro. De Samsung netbook NF310 met een HD-beeldscherm van 10,1 inch heeft een adviesverkoopprijs van 400 euro. Samsung biedt standaard 2 jaar garantie op alle notebooks en netbooks en 1 jaar op de batterij.