HP’s nieuwe print-portfolio bestaat uit draadloze printers die verbonden zijn met het internet en beschikken over HP ePrint. Hiermee kan iedereen bestanden vanaf een smartphone of ander apparaat met internetverbinding direct versturen naar een printer thuis, op kantoor of op publieke printlocaties.

Alles wat er gemaild kan worden, kan met HP ePrint afgedrukt worden. Met deze nieuwe oplossingen kan iedereen, van consumenten tot bedrijven, met één druk op de knop digitale informatie omzetten naar papier.

Het nieuwe portfolio voor consumenten bestaat uit twee printers. De HP Photosmart eStation All-in-One is 's werelds eerste printer met een afneembaar kleuren-touchscherm van 17,8 centimeter. De printer beschikt over alle mogelijkheden van een HP eAll-in-One-printer, inclusief surfen op het internet , toegang tot HP print apps en widgets en faxen zonder een telefoonlijn. De HP Photosmart eStation is verkrijgbaar voor 400 euro.

De HP ENVY e-All-in-One is een compacte design-printer met scanner, die beschikt over een hoge-resolutie touchscreen-display en een fluisterstille automatische papierlade. De HP Envy e-All-in-One is de eerste PVC-vrije printer ter wereld. De HP Envy is verkrijgbaar voor 250 euro.

HP ePrint is vanaf nu beschikbaar op alle consumenten en MKB-printers die dit jaar op de markt komen. Met HP ePrint kunnen gebruikers direct printen van Apple iPad, iPod touch en iPhone met iOS 4.2. Daarnaast verschijnen er dit najaar ook nieuwe apps voor HP ePrint waaronder Mappy en Facebook.

HP introduceert een uitgebreide lijn van LaserJet-printers met ePrint-technologie voor bedrijven. De HP LaserJet Pro CP1025nw Color Printer is de kleinste kleuren laserprinter ter wereld en een van 's werelds meest energie-efficiënte kleuren laserprinters. Deze printer helpt gebruikers zowel tijd als geld te besparen met maximaal 50 procent energiebesparing in vergelijking met concurrerende laserproducten. De printer is naar verwachting verkrijgbaar in november, voor 230 euro.

De HP LaserJet Pro CP1525nw Color Printer levert afdrukken van professionele kwaliteit. Kenmerkend is het lage energieverbruik met Instant-on technologie, waarmee energieverbruik wordt verminderd tot 50 procent. De printer is naar verwachting verkrijgbaar in november voor 280 euro.

De HP LaserJet Pro CM1415fnw Color MFP is de eerste HP LaserJet-printer die kan afdrukken vanaf het internet en mobiele apparaten. De printer heeft een 9 centimeter kleuren-touchscherm waarmee zakelijke gebruikers thuis of op kantoor complete print-, scan-, kopieer- en fax-opties kunnen beheren. De printer is verkrijgbaar voor 400 euro.