HP breidt zijn Officejet-lijn uit met de HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One serie, de HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One en de HP Officejet 6500 Plus eAll-in-One. Het zijn de eerste printers voor kleine- en middelgrote bedrijven en gebruikers met een thuiskantoor die met het internet verbonden zijn, inclusief ’s werelds eerste wide-format all-in-one printer met web connectiviteit.

De HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One serie, de HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One en de HP Officejet 6500 Plus e-All0in-One zijn geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een all-in-one printer die indrukwekkende resultaten boekt, kosten bespaart en gebruik maakt van de nieuwe ePrint technologie.

Met HP ePrint kan iedereen printopdrachten versturen van ieder mobiel apparaat, vanaf welke locatie dan ook. Iedere printer heeft een eigen e-mailadres waardoor er eenvoudig een printopdracht geven kan worden voor wie onderweg is. Drivers en software zijn dus niet meer nodig.

Daarnaast kunnen zakelijke klanten van HP inhoud van het web printen zoals sjablonen en opgeslagen documenten zonder een PC. Op de printer zitten HP print applicaties die gebruikt worden via de touchscreen van de printer.

De HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One beschikt over een touchscreen van 10,9 centimeter. Hij heeft een 50-pagina dubbelzijdig automatische document-feeder. Zijn adviesverkoopprijs is 350 euro.

De HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One beschikt over de mogelijkheid om te printen vanaf 8 bij 13 centimeter tot 33 bij 48 centimeter (A3+ papier grootte). Zijn fax-, scan- en kopieer-functionaliteit haalt printsnelheden tot 10 pagina’s per minuut en 7 pagina’s per minuut in kleur. Zijn adviesverkoopprijs is 300 euro.

De HP Officejet 6500A e-All-in-One beschikt over de mogelijkheid om documenten in kleur in hoge kwaliteit en tegen lage kosten te printen, faxen, kopiëren en scannen. De 6500A gebruikt 40 procent minder energie dan vergelijkbare laserprinters en bestaat uit een 6 centimeter kleuren touchscreen beeldscherm. Zijn adviesverkoopprijs is 150 euro. Alle printers van HP zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar.