Voor de 10de verjaardag van zijn paradepaardje, lanceert Harman Kardon de SoundSticks III, de opvolger van de SoundSticks II die deel uitmaakt van de permanente collectie van het ‘Museum of Modern Art’ in New York (MoMA).

De SoundSticks III is de derde vernieuwde uitgave van het uitzonderlijk akoestisch multimediasysteem met futuristische vormen dat de kenmerkende waarden van Harman Kardon draagt.

Na het succes van de SoundSticks II, gelanceerd in 2004 en wereldwijd enthousiast onthaald door vakpers en beroemde designers, is besloten voor de ontwikkeling van een vernieuwde versie van het multimediasysteem.

Als trendzetter bouwt Harman Kardon voort op een traditie van kwaliteit en vernieuwend design, kenmerkend voor deze reeds wereldberoemde lijn. De SoundSticks III is rechtstreeks geïnspireerd op het futuristische en innoverende design van zijn voorganger en is een modern kunstwerk door de eenvoud in vormen en de doorzichtigheid van de gebruikte materialen.

Harman Kardon mengt stijlvol design met uitzonderlijke geluidsvereisten. De kwaliteit van de akoestiek staat centraal in dit nieuwe systeem. De SoundSticks III beschikt over een versterker van 2 x 10 watts specifiek voorzien van de geluidsversterking van twee satellieten.

De subwoofer is voorzien van een geluidsversterking van 20 Watts voor een waargetrouwe reproductie van de basfrequenties en een uiterst precies geluid dat een hele kamer vult. De SoundSticks III van Harman Kardon is reeds beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 200 euro.