Cherrypal introduceert Android-tablet

Het begint erop te lijken dat de goedkope Android-tablet een eigen subgenre begint te worden op de tabletcomputermarkt. Zo heeft de Cherrypal onlangs de betaalbare CherryPad geïntroduceerd.

De CherryPad zal echt geen geduchte concurrent van de iPad worden, daarentegen is het gelukkig ook geen iPad-kloon. Een van de grote voordelen die deze Android-tablet heeft in tegenstelling tot andere budget Android-tablets, is het feit dat hij volledige toegang tot de Android-markt heeft, waardoor het dus mogelijk is om zijn capaciteiten uit te breiden via andere applicaties.

De CherryPad is uitgerust met een 800MHz ARM11 processor en een flashgeheugen van 2GB. Het beeldscherm van deze tablet is 7 inch groot. Zijn besturingssysteem is Android 2.1 met de belofte dat hij een update naar Android 2.2 krijgt.

De opslagcapaciteit kan uitgebreid worden met een microSD-geheugenkaart. En verder heeft deze tablet een 3200mAh batterij en een wifi-verbinding. De CherryPad van Cherrypal kost 135 euro. Deze Android-tablet is reeds verkrijgbaar via de online retailer Zecozi.

Tip de redactie