Hoewel de Augen GenTouch 78 niet al te best is ontvangen, heeft dat het gelijknamige bedrijf niet weerhouden om zelfs zes nieuwe Android-tablets te lanceren. Deze tablets met koffiegerelateerde namen staan gepland om aan het eind van dit jaar daadwerkelijk te verschijnen.

De Augen GenTouch Latte heeft een touchscreen van 7 inch met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Deze Android-tablet heeft een G-sensor, een hdmi-uitgang, wifi, 2GB aan geheugen. Hij kost 143 euro.

De Augen GenTouch Latte Grande heeft Android 2.2 als besturingssysteem. Deze tablet is uitgerust met een 800MHz processor. Hij heeft een 3-assige versnellingsmeter, een ambientlichtsensor. Het beeldscherm heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels. Deze tablet kost 179 euro.

De Augen GenTouch Espresso heeft een touchscreen van 7 inch met een resolutie van 800 bij 600 pixels. Zijn besturingssysteem is Android 2.2. Deze tablet is uitgerust met een 1GHz ARM Cortex A9 processor. En verder heeft hij bluetooth, wifi, 8GB aan geheugen, een vibrerend kompas, een versnellingsmeter en een ambientlichtsensor.

De Augen GenTouch Firma heeft een touchscreen van 7 inch met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Hij is uitgerust met een dual-core processor. Deze tablet heeft een stylus die handschriften herkent. Zijn besturingssysteem is Android 2.2. Hij heeft een geheugen van 2GB en een wifi-verbinding.

De Augen GenTouch Espresso Dolce heeft een beeldscherm van 10,1 inch met een resolutie van 1024 bij 768 pixels. Verdere specificaties zijn te vergelijken met de Espresso. Deze Android-tablet kost 179 euro.

En tot slot de Augen Gentouch Espresso Doppio is weer vergelijkbaar met de Dolce, maar is in staat tot dual booting van Android en Ubuntu Linux. Deze tablet wordt geleverd met een backlit toetsenbord en dockstation met zijn eigen batterij die zo'n 15 uur aan stroom levert zolang de tablet in de docking station zit. Hij heeft verder een harde schijf met een opslagruimte van 160GB en een 3-megapixel camera aan de voorkant. Deze tabletcomputer kost maar liefst 429 euro.