De CSL heeft heeft een nieuwe tabletcomputer geïntroduceerd. De Spice Mi700 DroidPad kan sommige mensen wel eens heel erg bekend voorkomen. Zo nieuw is deze tablet namelijk niet. Het is gewoon de ViewPad 7. Waarom CSL de naam verandert heeft is niet bekend. Op de een of andere manier vond CSL het belangrijk om die tablet een andere naam te geven.

CSL heeft inmiddels al enige ervaring opgedaan met het maken van tabletcomputers. Het bedrijf was ten slotte ook verantwoordelijk voor de JooJoo tablet. De specificaties op de Spice Mi700 DroidPad zijn dan ook zeker redelijk te noemen.

De Spice Mi700 DroidPad is uitgerust met een Qualcomm MSM722 600MHz processor. Zijn besturingssysteem is Android 2.2 Froyo. Het wvga-touchscreen is 7 inch groot. En verder heeft deze tablet een 3-megapixel camera aan de achterkant, een camera aan de voorkant met vga-resolutie, ingebouwde Wi-fi, bluetooth, een microSD-geheugenkaartslot, een usb-poort en een 3,5 millimeter hoofdtelefooningang.

De Spice Mi700 DroidPad van CSL kost toch nog zo'n 380 euro. Zijn afmetingen zijn 179,4 bij 110 bij 11,5 millimeter. Zijn 3240 mAh Li-Pol batterij is klaarblijkelijk in staat om zo'n zes uur mee te gaan. Helaas heeft deze tablet geen flash-ondersteuning.