Logitech heeft woensdag de Wireless Headset F540 aangekondigd. De voor console-gamers ontworpen headset kan gevoed worden door drie audiobronnen, waaronder de Playstation 3 en Xbox 360. De F540 levert draadloze stereo-audio en biedt mogelijkheden voor voicechat zonder het ongemak van draden.

De Wireless Headset F540 is uitgevoerd met een basisstation met drie analoge ingangen. Zo voeg je gemakkelijk je gameconsole, tv, dvd-speler, Squeezebox, mp3-spelers en andere audiobronnen toe.

Alle bedieningsknoppen bevinden zich op de headset; geluidsknoppen, game volume, dempen en een schakelaar om te switchen tussen de aangesloten audiobronnen. De ‘over-oor hoofdband’ is verstelbaar, geluidsisolerend en gewatteerd voor draagcomfort en een meeslepende audio-ervaring.

De Logitech Wireless Headset F540 maakt gebruik van 40-mm lasergetunede drivers om het meest gedetailleerde stereogeluid te kunnen weergeven. Batterijen vervangen is niet nodig want de Logitech Wireless Headset F540 is oplaadbaar en biedt tot 10 uur gameplezier met een enkele keer opladen.

De Logitech Wireless Headset F540 wordt in december in de winkels verwacht. Deze hoofdtelefoon heeft een adviesverkooprijs van 150 euro.