Met de nieuwe generatie 3D-plasma-tv's wil Samsung levensechte, stereoscopische 3D-beelden een impuls geven. De Samsung C680 heeft een superieure beeldkwaliteit met Samsung’s Clear Image Panel-technologie en een bredere kijkhoek.

Bovendien verbruiken ze 40 procent minder energie dan de modellen uit 2009. Samsung’s nieuwe plasma-tv’s zijn dan ook de eerste en enige plasma-tv’s die een officieel ECO Flower-certificaat van de Europese Unie ontvangen.

De plasma-tv's geven consumenten meer mogelijkheden om thuis een gepersonaliseerde en betaalbare 3D-ervaring te creëren. Met Samsung’s exclusieve 3D Hyper Real Engine Control voor kleur, contrast en bewegingen biedt de C680 een optimale beeldkwaliteit.

De 3D-stereobeelden verschijnen spatzuiver op het 50 inch scherm, aldus de fabrikant. Via AllShare kan content worden getoond van andere apparaten via dlna. De mogelijkheden zijn eindeloos, van films en videobeelden tot foto’s en muziek. De C680 van Samsung is vanaf oktober verkrijgbaar in Nederland.