Tegelijkertijd met de introductie van de Aquos lcd-tv's met Quattron 3D-technologie presenteert Sharp op haar jaarlijkse dealershow de nieuwe 3D-blu-rayspeler, de BD-HP90S. Deze nieuwe blu-rayspeler garandeert de beste beeldkwaliteit in zowel 3D als 2D op een Sharp lcd-tv.

Met de nieuwe Aquos BD-HP90S maakt Sharp geheel nieuwe visuele mogelijkheden voor de consument mogelijk. Dit geldt voor zowel het uiterlijk als voor de feitelijke functies van de blu-rayspeler. Als technisch hoogwaardig apparaat levert de nieuwe BD-HP90S briljante 3D- en 2D-beelden aan uw tv. De speler vormt in combinatie met het zeer stijlvolle design een perfecte optische eenheid met de Sharp Aquos lcd-tv.

Een ander voordeel van de BD-HP90S is de ingebouwde draadloze lan-functie. Met deze functie kunnen kijkers via dlna draadloos verbinding maken met andere apparaten in het thuiswerk om muziek, foto’s of video’s van de pc naar de lcd-tv over te brengen. Een andere praktische functie is de mogelijkheid om rechtstreeks YouTube-video’s af te spelen.

Naast het stijlvolle design en de goede prestaties is de BD-HP90S gebruiksvriendelijk. Met de nieuwe functie 'On-Screen Control Panel', een bedieningspaneel op het scherm, kunnen de basisfuncties van de Sharp blu-rayspeler via een on-screen-menu worden bediend met behulp van een geschikte afstandsbediening, zelfs van andere fabrikanten.

De BD-HP90S van Sharp is vanaf september beschikbaar op de Nederlandse markt voor een verkoopadviesprijs van 430 euro.