Lenco heeft tijdens de Internationale Funkausstellung (IFA), die van 3 tot en met 8 september in Berlijn plaatsvindt een kleurrijke serie trendy draagbare dvd-spelers met bijbehorende hoofdtelefoon in dezelfde kleur geïntroduceerd.

De dvd-speler, met typenummer DVP-733, wordt namelijk geleverd in vier kleuren, te weten: roze, blauw, groen en geel. En ook de hoofdtelefoon komt in dezelfde kleur in de verpakking mee.

De DVP-733 heeft een 7-inch (17,5 centimeter) groot 16:9-scherm met een resolutie van 480 bij 234 pixels. De dvd-speler ondersteunt nagenoeg alle beschikbare formaten: dvd, video-dvd, dvd+/-r/rw, cd, cd-da, cd-r/-rw, dvd+/-r dl, Kodak Picture cd, vcd, svcd, mp3, wma, jpg en mpeg 1, 2 en 4. Het veelzijdige gebruiksgemak wordt gecompleteerd door de ingebouwde usb-aansluiting, SD/MMC-kaartlezer en stereo-luidsprekers.

Het kinderslot voorkomt het vertonen van ongewenste titels en dankzij het in meerdere talen aanwezige OSD is de bediening erg eenvoudig. Andere kenmerken van de DVP-733 zijn de 3,5 millimeter audio-lijnuitgang (stereo) en de ingebouwde Li-Polymeer batterij die een speelduur van een kleine twee uur biedt.

De DVP-733 van Lenco wordt, naast met de bijbehorende hoofdtelefoon, zeer compleet geleverd: een afstandsbediening, AC-adapter, auto-adapter en bevestigingstas voor aan de hoofdsteun zitten in de verpakking.