Spotify en Sonos brengen binnenkort Spotify naar elke kamer in huis via het Sonos Multi-Room muzieksysteem. Alle Sonos-gebruikers in Nederland krijgen later deze maand via een gratis update toegang tot acht miljoen nummers en alle playlists op Spotify.

Om van Spotify op Sonos te genieten is een Sonos ZonePlayer nodig zals het Sonos S5 alles-in-één draadloos muzieksysteem een Sonos Controller zoals de Sonos Controller voor de iPhone en een Premium-account van Spotify.

Nu is het mogelijk om naar muziek te luisteren op elke gewenste plaats en op ieder gewenst tijdstip. Zoek eenvoudig naar artiest, album of nummer in de uitgebreide muziekbibliotheek van Spotify. Bekijk en beluister al de playlists, inclusief favoriete nummers, gedeelde playlists en playlists waarop een abonnement is genomen.

Spotify is vanaf eind september beschikbaar op Sonos via de gratis Sonos Software 3.3-update. Om van Spotify op Sonos te kunnen genieten is een Premium-account van Spotify vereist voor 9,99 euro per maand.