Voor iPod- of iPhone-bezitters die op zoek zijn naar een dock dat ook internetradio kan ontvangen, brengt Signo de Revo Axis naar Nederland. Deze internetradio met docking functie speelt ook gestreamde muziek af.

De Axis brengt verschillende vormen van digitale muziek samen in één apparaat. Het toestel ontvangt digitale radiodiensten, functioneert als docking station voor iPods en iPhones, en is in staat om muziekstreams van computers op te pikken via een draadloos netwerk. Ook voor ouderwetse fm-radio-uitzendingen uit de ether draait het apparaat zijn hand niet om, aldus de Nederlandse distributeur.

Alle generaties iPod en iPhone kunnen op de Axis worden aangesloten. Verder is de digitale radio uitgerust met diverse analoge aansluitingen voor externe muziekbronnen, een minijackuitgang voor koptelefoons een video-uitgang, om het beeld van iPods en iPhones door te kunnen sturen naar de tv.

De Revo Axis meet 125 bij 220 bij 150 millimeter en beschikt over een 3,5-inch kleurentouchscreen. Ondanks de geringe afmetingen belooft distributeur Signo een ‘opvallend helder geluid en diepe bas’. De Axis komt op 1 oktober in de winkels te liggen en gaat pakweg 250 euro kosten.