Kodak heeft vrijdag een nieuwste aanwinst van hun innovatieve reeks van All-in-One (AiO) Inkjet Printers aangekondigd. De ESP 9250 AiO Printer richt zich op consumenten die professionele fotokwaliteit verlangen zonder compromis.

Deze alles-in-één printer levert een 802.11n wifi-verbinding en optioneel bluetooth, om aan de draadloze behoeften van de consumenten te voldoen. Hij kan printen vanaf compatibele iOS-apparaten met kleuren tot aan 9600dpi. Tevens kan hij scannen met 2400dpi en dubbelzijdig afdrukken.

Deze Inkjet Printer is in staat om foto's van 4 bij 6 inch af te drukken in minder dan een halve minuut. En hij kan dertig pagina's met gewone kleuren plaatjes binnen een minuut uitdraaien. Daarnaast kan hij 26 pagina's per minuut faxen of kopiëren. Dankzij de multi-format-kaartlezer kan hij foto's ontvangen van praktisch elke standaard richt-en-schiet camera's.

De ESP 9259 van Kodak zal zeer binnenkort verkrijgbaar moeten zijn. Deze alles-in-één printer kost bijna 200 euro. Dat is niet heel duur en doet vrezen dat het echte geld gaat zitten in de hoeveelheid inkt die aangeschaft dient te worden.