WaterField Designs heeft dinsdag vijf nieuwe beschermcases voor de Amazon Kindle 3 aangekondigd. Het gaat om de Ultimate SleeveCase, de EXO SleeveCase, de Slip Case, de Suede Jacket en de Travel Case.

Alle Kindle-beschermcases bieden bescherming voor deze e-reader tegen krassen en stoten, maar ze zijn ook licht en daarmee makkelijk om mee te nemen. De Ultimate SleeveCase beschermt de Kindle met neopreen gecombineerd met een stevige, zwarte, ballistische nylonhoes en een licht gewatteerde sluitingsflap.

De EXO SleeveCase is ontworpen om de Amazon Kindle 3 te beschermen wanneer hij in een andere case wordt geplaatst. De Slip Case heeft een keuze uit vijf felgekleurde, waterdichte materialen aan de buitenzijde en een slagvaste kunststof om het scherm te beschermen.

De Suede Jacket Case is uitgerust met een krasvrije bescherming in een minimalistisch zakje dat tevens het beeldscherm schoonmaakt. De Travel Case is ontworpen met gewatteerde, interne compartimenten die de Kindle, de stroomadapter, het cliplichtje en eventuele, andere accessoires georganiseerd kunnen opbergen voor op reis.

De Kindle-beschermcases van WaterField Designs zullen vanaf 1 september verkrijgbaar zijn. De prijs varieert tussen de 15 euro en 145 euro. De beschermcases zijn reeds online te bestellen.