Voor professionals en studenten die gemakkelijk, milieubewust en kostenefficiënt willen afdrukken, kopiëren én scannen, heeft Samsung dinsdag twee multifunctionals geïntroduceerd.

Met de SCX-3200 en de draadloze SCX-3205W kunnen gebruikers met één druk op de knop een print, kopie of scan maken. Met Samsung’s AnyWeb Print software en speciale buttons zoals de Soft Power-knop en de Eco Copy-knop kunnen gebruikers ecovriendelijk printen en daarmee direct geld besparen.

One-touch voor een wereld aan prestaties

De Samsung Print Screen-knop laat gebruikers direct precies afdrukken wat zij op het scherm van hun pc zien. Voor integratie in de draadloze werkomgeving biedt het draadloze model, de SCX-3205W, Samsung’s handige één-knops wifi-functie, die snel en gemakkelijk een draadloze verbinding tot stand brengt.

De apparaten ondersteunen ook Samsung's AnyWeb Print software. Hiermee kunnen gebruikers specifieke content op webpagina's selecteren, naar een nieuwe, lege pagina op het pc-scherm slepen en die vervolgens opslaan of afdrukken. Met AnyWeb Print kunnen gebruikers die informatie afdrukken die ze echt nodig hebben, in plaats van complete webpagina's.

De SCX-3200 is per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 142 euro. Het draadloze model SCX-3205W van Samsung is verkrijgbaar vanaf 200 euro.