Het opnemen van filmpjes met een camcorder is leuk en gemakkelijk, maar die filmpjes op de camcorder laten zien aan derden is vaak geen genot, al was het alleen maar om het kleine beeldscherm dat alle camcorders hebben.

De Ordro HDV-D350S HD camera is 's werelds eerste camcorder die dat probleem tackelt, omdat hij op zijn bovenkant een picoprojector heeft gezet. De bewuste picoprojector is overigens eenvoudig los te maken van de camcorder. De picoprojector is in staat om beelden te projecteren van maximaal 60 inch met een resolutie van 854 bij 480 pixels en een helderheid van 15 lumens.

De camcorder heeft een sensor van 10 megapixel en tevens 10x optische zoom. Hij neemt video's op met een resolutie van 1440 bij 1080 pixels en met 60fps. Het lcd-beeldscherm is 3 inch groot. En verder is deze camcorder voorzien van een SD/SDHC-geheugenkaartslot.

De Ordro HDV-D350S HD camera kost 582 euro wanneer hij besteld wordt via Amazon. Wanneer de camcorder met picoprojector echter direct besteld wordt via de website van Ordro dan kost hij slechts 423 euro.