Bezoekers van het Dance Valley in Spaarnwoude werden zaterdag door HTC verrast met een bloemenregen. Maar liefst 100.000 witte bloemen kwamen uit een helikopter naar beneden. HTC vierde hiermee het feit dat het aantal apps in de Android Market de 100.000 is gepasseerd.

De bloemen werden door Blossom uitgestrooid boven het Main Stage en voor het State of Trance-podium op Dance Valley. Het publiek werd op deze plaatsen ondergedompeld in een wit/groene regen en reageerde enthousiast op de actie. Tijdens de bloemenregen brak bovendien eindelijk de zon door op het festival en startte Armin van Buuren zijn set op het State of Trance-podium.

Met de bloemenregen op Dance Valley geeft HTC bijzondere aandacht het succes van Android en de Android Market. In Amerika worden al meer toestellen met het Android-platform verkocht dan Blackberry's en iPhones samen. HTC verwacht dat in Nederland voor het einde van het jaar hetzelfde wordt bereikt. Van iedere tien Android-toestellen die er momenteel in Nederland worden verkocht, zijn er zeven van HTC.