De Eros is een tabletcomputer die net even anders is dan de rest van de tablets die tot dusver op de markt zijn verschenen. Deze tabletcomputer is namelijk voorzien van een NVIDIA Ion 2 chipset.

Met de NVIDIA Ion 2 chipset is het mogelijk om fatsoenlijk video's af te spelen en om de wat zwaardere games te laten draaien. De Eros heeft een touchscreen van 11,6 inch met een resolutie van 1366 bij 768 pixels.

Er is de keus uit een Intel Atom 450 of een Celeron SU2300 processor. Overigens is de NVIDIA Ion 2 chipset alleen geschikt voor de Intel Atom 450 processor. De tabletcomputer heeft een ramgeheugen van 1GB en een harde schijf met een opslagruimte van 160GB. Het geheugen kan uitgebreid worden dankzij de SD-geheugenkaartslot.

De Eros is voorzien van een hdmi-poort, een vga-ingang en een usb-poort. Het is nog niet bekend welk besturingssysteem deze tabletcomputer heeft. Hij heeft echter daarbij slechts een 4600mAh batterij. De prijs van de Eros begint bij 330 euro en kan oplopen tot 450 euro.