75 mensen hebben zaterdag een HTC Wildfire-telefoon gewonnen in de 'Shop on Fire'-actie http://www.htctje.nl/ van HTC. Zij stonden om 12.00 uur in de Phone House (Plein 3a) in Den Haag en hadden daarmee de juiste winkel uitgekozen. De prijs werd uitgereikt door actrice en presentatrice Gigi Ravelli.

Op de actiewebsite htctje.nl verdwenen de afgelopen weken geleidelijk plaatsen van de kaart van Nederland. Op zaterdag 7 augustus zou in een van de plaatsen een 'Shop on Fire' gaan. Iedereen die zich om 12.00 uur in de juiste winkel bevond, won een HTC Wildfire.

Op zaterdag stond alleen Den Haag nog op de kaart. De actieshop van de Phone House werd om 12.00 symbolisch afgesloten met geel tape. Gigi Ravelli deelde de aanwezigen mee dat zij allemaal een HTC Wildfire hadden gewonnen.

Er werden uiteindelijk 75 toestellen weggegeven. Naast mensen die actief de actie hadden gevolgd, waren er ook winnaars die zich toevallig in de Phone House bevonden. Zij waren extra verrast door de actie.

De HTC Wildfire is de nieuwste mobiele telefoon van HTC die ervoor zorgt dat vrienden altijd dichtbij zijn. Daarnaast is het met de HTC Wildfire mogelijk apps te delen met vrienden. Het toestel is gebaseerd op het succesvolle Android-platform.