Turbine Pro's zijn ontworpen voor fanatieke audioliefhebbers. Monster wil de luisterervaring naar een hoger niveau tillen met de Monster Turbine Pro In-Ear luidsprekers.

Het diepe ritme van HipHop. Het intieme van een jazz trio. De overweldigende kracht van een groot orkest. De Turbine Pro kan dit allemaal probleemloos weergeven. Instrumenten klinken levendig, stemmen levensecht en natuurgetrouw.

Monster Turbine Pro's bieden een dusdanig kraakhelder en gedefinieerd geluid dat alleen behaald kan worden wanneer met alle details rekening worden gehouden. Een luidsprekerunit met een extreem groot bereik is geplaatst in een 'High-Density' metalen behuizing die ongewenste vibraties absorbeert.

Hiermee wordt een inerte, niet resonerende akoestische kamer verkregen. Het resultaat is een perfecte basweergave en absolute precisie. Zelfs de kabel is bijzonder, met MicroStrand geleiders en Monster's gepatenteerde Magnetic FluxTube voor 'schone' overdracht van alle details.

Professioneel luisteren bij het opnemen of Masteren van muziek vereist niet alleen precisie maar ook geluidsisolatie. Om die reden zijn er meerdere maten oordopjes bijgeleverd om zeker te zijn van een perfecte pasvorm zodat er niets tussen de gebruiker en de muziek kan komen.

Reislustige consumenten zullen zich in een opname studio wanen in plaats van in een vliegtuig. De Monster Turbine Pro Gold is vanaf heden leverbaar voor de adviesprijs van 300 euro en zal later dit jaar ook verkrijgbaar zijn met ControlTalk voor 330 euro.