Logitech heeft woensdag de Logitech Rechargeable Speaker S715i onthuld. Deze draagbaar iPod en iPhone speaker-dock heeft acht afzonderlijke drivers en is dankzij de oplaadbare batterij eenvoudig overal mee naar toe te nemen.

De S715i is verder ook voorzien van twee drie-inch laser getunede neodymium drivers voor een zeer groot middenbereik. Vier twee-inch passieve radiatoren staan garant voor diepe bastonen. Extra batterijen voor onderweg zijn niet nodig. De meegeleverde oplaadbare batterij biedt tot acht uur luistertijd alvorens de batterij weer opgeladen moet worden.

De Logitech Rechargeable Speaker S715i wordt ook geleverd met een draadloze afstandsbediening die direct toegang biedt tot gangbare functies zoals aan-uit, volume, afspelen, pauze, shuffle, overslaan en herhalen. De afstandsbediening werkt tot op een afstand van tien meter.

Voor optimaal draagcomfort kan de speakerdock meegenomen worden in meegeleverde, handige draagtas. Deze tas biedt meer dan voldoende ruimte voor het speakerdock, de stroomadapter en de afstandsbediening.

Het is vanzelfsprekend dat de Logitech S715i perfect werkt in combinatie met een iPod of iPhone. De speaker is gecertificeerd conform het Made for iPod and Works with iPhone programma. Het innovatieve ontwerp van de speakerdock werkt dan ook probleemloos met alle iPhone en iPod Universal Dock Connectors – daarmee wordt het gebruik van een tray overbodig.

De Logitech Rechargeable Speaker S715i is vanaf augustus verkrijgbaar. Deze speaker-dock heeft een winkeladviesprijs van 180 euro.