Transcend heeft woensdag een nieuwe 16GB editie van haar JetFlash V95C usb-stick geïntroduceerd. De nieuwe JetFlash V95C is voorzien van een uitschuifbare usb-connector, een enorme capaciteit en een buitenkant van expressieve hoogglans accenten, aangevuld met een echte Swarovski saffieren kristal.

Afgezien van zijn robuuste behuizing van zinklegering, versierd met een glinsterend blauw Swarovski kristal, toont Transcend's 16GB JetFlash V95C usb-stick een veelzijdig ruitpatroon in een champagne gouden kleur.

De JetFlash V95C is slechts 40,5 millimeter lang, 18,4 millimeter breed en 7,2 millimeter dik. Hoewel de 16GB JetFlash V95C ultra compact is, is de usb-stick geschikt voor het opslaan van maximaal 6552 foto's (op basis van 5 megapixel jpeg compressie formaat) of 240 minuten aan high-definition 1080p video's. Elke JetFlash V95C wordt geleverd met een lederen band.

Voor extra toegevoegde waarde, kunnen gebruikers profiteren van Transcend's gratis te downloaden nuttige JetFlash Elite data management tools om hun mobiele productiviteit te verbeteren en het meeste uit hun JetFlash te halen.

Net als zijn voorgangers, wordt de 16GB JetFlash V95C usb-stick ondersteund door Transcend's toonaangevende levenslange garantie. De JetFlash V95C biedt tot 15MB/s aan overdrachtssnelheden en is nu verkrijgbaar in vier capaciteiten: 2GB, 4GB, 8GB en 16GB.