iFrogz heeft een reeks beschermcases klaar voor zowel de iPad als de iPhone 4 van Apple die binnenkort in de Benelux op de markt komen. Voor de iPad biedt iFrogz de keuze uit maar liefst zeven verschillende cases.

iFrogz lanceert in juli drie cases voor de nieuwe iPhone 4: Luxe Original, Luxe Lean en Soft Gloss. De Luxe Original case bestaat uit twee delen in harde kunststof die dankzij een handig kliksysteem eenvoudig in elkaar schuiven. Het bovenste deel is beschikbaar in verschillende kleuren en combineert mooi met het zwarte onderstuk dat een subtiel iFrogz logo draagt.

De Original Luxe case past perfect rond de iPhone 4 en laat alle poorten, knoppen en sensoren vrij. De zachte fluwelen laag aan de binnenkant van de case helpt krassen te voorkomen.

De Luxe Lean case is een harde case die toch zacht aanvoelt. De Luxe Lean is verkrijgbaar in metallic uitvoering die bestaat uit één stuk. Net als bij de Luxe Original is dit model makkelijk over de iPhone 4 te schuiven, laat hij alle poorten, knoppen en sensoren vrij en zorgt de fluwelen binnenlaag voor extra bescherming tegen krassen. De Luxe Lean case is verkrijgbaar in zeven kleuren.

De Soft Gloss is een soepele, doorzichtige kunststof hoes die zich makkelijk over de iPhone laat schuiven. Deze hippe beschermhoes met glossy afwerking is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en beschermt het toestel tegen krassen en vuil.

Naast de cases heeft iFrogz ook drie verschillende transparante films in het gamma die de display van de iPhone 4 en iPad beschermen tegen krassen en vingerafdrukken, zonder beeldvervorming of
verminderde resolutie. De Privacy, Anti-Glare en Mirror Screen Protection worden telkens per drie in een pak aangeboden.

De Wrapz-serie voor iPad bestaat voor 100 procent uit siliconen en werd behandeld met een antistatisch procédé dat ervoor zorgt dat stof en vuil worden afgestoten. De Wrapz is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Fusion-reeks meet de iPad een meer zakelijke en strakke look aan. De harde kunststof case heeft een afwerking in kunstleer. Met de Envoy en Neofirm Burst beschermt iFrogz de iPad ook onderweg. Gebruik de fel gekleurde Neofirm Burst als draagtas voor de iPad of als extra bescherming in de tas. Deze case, in duurzaam en zacht neopreen, heeft een vouwsluiting om de iPad veilig te bewaren.

Voor een meer zakelijke look maar een gelijkaardige bescherming heeft iFrogz de Envoy klaar. Deze case in namaakleer heeft een sluitgesp waarmee de iPad eenvoudiger uit de case gehaald kan worden.