Een verjaardagstaart is altijd een traktatie, alleen kan die danig verpest worden door het bezoek dat hard en vals 'Happy Birthday' in een kring staat te zingen. En dan is er ook nog het knagende besef dat zo'n taart nooit in precies even grote stukken wordt gesneden, waardoor de kans aannemelijk is dat er aan het kortste eind wordt getrokken.

De Musical Cake Tray verhelpt beide problemen in één keer. Dit ronde dienblad laat namelijk de melodie van Happy Birthday horen, zodat het bezoek dat lied niet meer ten gehore hoeft te brengen. En als ze dan toch zonodig mee willen zingen, dan is de kans dat ze dat zuiver zuiver aanheffen in ieder geval iets toegenomen.

Daarnaast zitten er op de rand van dit dienblad led-lichtjes die aangeven hoe de verjaardagstaart het bestse gesneden kan worden. Zo krijgt iedereen een even groot stuk van de taart. De Musical Cake Tray kost 26 euro. Het dienblad heeft een grootte van 12 inch in diameter. Er zijn een viertal aa-batterijen nodig om hem aan de praat te krijgen.