De Philips Digitale Memorecorder Writer Set LFH 0867 is speciaal ontwikkeld voor professionele en semi-professionele gebruikers, zoals journalisten, auteurs, notulisten, en iedereen die regelmatig opnamen maakt van bijeenkomsten, (pers)conferenties, interviews, en vergaderingen, en deze op een snelle manier wil uitwerken.

Met de Philips Writer Set LFH 0867 zetten gebruikers geluidsbestanden in een mum van tijd om in geschreven tekst. De set is vanaf vandaag overal verkrijgbaar in Nederland.

Usb-handbediening

De Digitale Writer Set 867 combineert een memorecorder 862 met een interne zoommicrofoon om de opnamerichting te intensiveren met de ergonomische Media Player Typing Set (Mediaplayer-uitwerkset) van Philips, waarmee spraakopnamen snel en efficiënt handmatig kunnen worden uitgewerkt. De innovatieve handbediening wordt voor het toetsenbord geplaatst, zodat spraakopnamen handmatig kunnen worden omgevormd tot geschreven rapporten, e-mailberichten of brieven.

Hierbij worden de hoofdfuncties van de voicerecorder gemakkelijk met de duimen bediend. De extra knoppen worden geplaatst voor het toetsenbord waardoor gewoon getypt kan worden en er geen onnodige tijd verloren gaat aan bediening.

Met behulp van de meegeleverde mediaspelersoftware kunnen belangrijke delen in de geluidsopnamen via de indexmarkeringsfunctie worden gemarkeerd. De bijbehorende lichtgewicht stereo hoofdtelefoon is zeer comfortabel, ook tijdens langdurig gebruik.

Extra gevoelige microfoons

De microfoon van de Writer Set is meer geavanceerd dan standaard microfoons. Dit komt doordat de signaal-ruisverhouding van de hooggevoelige microfoon veel beter is dan die van standaard microfoons. De gevoeligheid van deze microfoon kan worden verhoogd, waardoor deze meer geluidssignalen registreert zonder dat dit de kwaliteit van de geluidsopnamen beïnvloedt.

De Philips Digitale Writer Set LFH 0867 omvat de voicerecorder met zoommicrofoon, de Media Player Control Set, een comfortabele stereoheadset en dasspeld-microfoon voor handenvrij opnemen, herlaadbare batterijen en Philips Media Play Control software geschikt voor Windows en Apple. De consumentenadviesprijs van de Philips Writer Set LFH 0867 bedraagt 200 euro.