De hype rondom tabletcomputers lijkt nog lang niet voorbij en het is dan ook niet verwonderlijk dat menig bedrijf zich waagt aan de productie van zo'n tablet. ezGear is een bedrijf dat vooral bekend staat om de productie van accessoires voor consoles, smartphones en portable mediaspelers.

Desalniettemin zal ook dit bedrijf zich nu gaan wagen aan de productie van een tabletcomputer. ezGear heeft onlangs de specificaties van zijn Surfboard 700 tablet vrijgegeven. Deze tabletcomputer heeft Google Android als besturingssysteem.

Het touchscreen van de Surfboard 700 tablet is 7 inch groot en heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels. De tabletcomputer is uitgerust met wifi, een 2-megapixel camera, een ingebouwde microfoon, een hdmi-uitgang en een microSD-geheugenkaartslot.

Klaarblijkelijk is deze tabletcomputer in staat om twintig uur onafgebroken muziek te laten horen en tien uur aan videobestanden af te spelen. Wat de Surfboard 700 tablet van ezGear moet gaan kosten is nog niet bekend. Evenmin is duidelijk wanneer deze tabletcomputer verkrijgbaar zal zijn.