Donderdag heeft Logitech twee nieuwe hoofdtelefoons gelanceerd. De Logitech USB Headset H530 en de Logitech Laptop Headset H555 ondersteunen Super Wideband Audio.

Het door Skype ontwikkelde Super Wideband Audio laat stemmen natuurlijker klinken door het geluid over te dragen met een breed frequentiebereik. Bovendien vereist het systeem minder bandbreedte en kan het zich real time aanpassen als het netwerk overbelast raakt.

De lichte Laptop Headset H555 kan dichtgevouwen worden, zodat het perfect in de bijgevoegde tas past. De USB Headset H530 biedt laser getunede drivers voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Beide headsets ondersteunen Logitech Vid HD, Skype 4.0 voor Windows en Skype 2.8 voor Mac.

Logitech USB Headset H530

De Logitech USB Headset H530 pikt probleemloos elk detail op. De laser getunede drivers en een puur digitale usb-verbinding bieden een helder geluid voor spraak- en videogesprekken, maar ook voor muziek, films en games.

De geluidsregelaars op de oren optimaliseren het geluid, of de gebruiker nu zelf praat, naar muziek luistert of games speelt. Bovendien voelt de hoofdtelefoon comfortabel aan dankzij de hoofdband- en oorkussentjes.

Logitech Laptop Headset H555

De Logitech Laptop Headset H555 levert zuiver digitaal geluid, thuis en onderweg. Het is een lichtgewicht model met draaibare oorkussentjes, dat achter het hoofd gedragen wordt. Dankzij een usb-verbinding kan de gebruiker rekenen op zuiver digitaal stereogeluid.

Prijs en beschikbaarheid

Beide nieuwe Logitech-headsets beschikken over een ruisonderdrukkende microfoon die vervelend achtergrondlawaai beperkt en weggedraaid kan worden wanneer het toestel niet gebruikt wordt. De Logitech Laptop Headset H555 is in juli verkrijgbaar voor 60 euro. De Logitech USB Headset H530 wordt ook in juli verwacht voor een adviesverkoopprijs van 50 euro.